DEPILACE

DEPILACE

Depilace je dnes běžnou současti pravidelné péče o pleť a pokožku. Dnes si můžeme dopřát depilaci, která může být i příjemnou procedurou.
 
Depilace luxusním voskem značky DEPILICA Professional.
 

- depilační technika kdy jsou chloupky odstraňovány ve směru jejich přirozeného růstu, se růst chloupků výrazně zpomaluje. Navíc jsou chloupky hned po první depilaci viditelně řidší a jemnější. Frekvence opakování depilace je individuuální, nicméně v průměru stačí 1x během 3-6 týdnů.

- depilační cukrová pasta se snadno odstraní vlažnou vodou jak z pokožky, tak i z textilu nebo z jakéhokoliv povrchu.

- depilační cukrová pasta získala v roce 2006 v Paříži odborníky vysoce hodnocené Evropské Inovační ocenění

- depilační cukrová pasta je směs cukru a vody, připravená podle starých receptů Blízkého východu. Přípravek je 100% přírodní.

je hypoalergenní, nezpůsobuje žádné podráždění kůže a není testován na zvířatech. Pasta je tak přirozená, že ji lze dokonce i jíst!

- depilační cukrovou pastu používáme ohřátou na tělesnou teplotu, proto nehrozí popálení pokožky, nevadí křečovým žilám, depilovat se může i diabetik, protože tato metoda nezpůsobuje překrvení.

- depilační cukrová pasta se nelepí na živé kožní buňky. Zásadou depilace cukrovou hmotou je, že pasta obalí chloupky, kolem nich prosakuje do folikulu (kožního póru), který změkčí a uvolní. Proto se depilace stává méně bolestivou.

- odstraní pouze chloupky a odumřelé kožní buňky (vyhlazující efekt) a nenarušuje vrstvu nové kůže. Proto se může používat i při lupence a ekzémech. Trauma a nepříjemné pocity jsou pro klienta tedy menší. Na stejné místo se lze vrátit i víckrát, nehrozí iritace pokožky.